OM MIG

Hej, det är jag som är Ylva!

Jag är utbildad och Legitimerad Naprapat sedan 2003. Kliniken startade jag redan 2002 här i Nynäshamn där jag också bor med min familj, sambo och två barn.

Jag har ett förflutet som elitkanotist och reste under dryga 15 år land och rike runt med min kanot. 2004 lade jag så paddeln åt sidan för att kunna ägna mig mer åt mig själv, livet och kliniken.

Kliniken har genom åren givit mig perspektiv på det mesta och jag är djupt tacksam för alla möten. Jag brinner för att få människor att leva mera och nära sig själva. Både kroppsligt och sinnligt.

Nu efter 4 år som föräldraledig återupptas verksamheten igen 2016 i nya lokaler med nya perspektiv, krafter och inspiration!

- Nytt kapitel!

UTBILDNING

Naturvetenskaplig gymnasial examen 1996.

Naprapatexamen 2001 efter 4 års heltidsstudier på Naprapathögskolan i Stockholm.
Legitimationen erhölls 2003 efter totalt ett års genomförd praktik inom offentlig och privat hälso- och sjukvård under perioden 2001 - 2003.

Under praktiktiden 2002 startade jag även upp min egna klinik här i Nynäshamn.

Jag har senare genomgått flera vidareutbildningar i mobiliserings- och manipulationstekniker, idrottsmedicin, undersökningsmetodik, nervmobilisering, medicinsk akupunktur, näringsmedicin och kinesiologi.

Våren 2011 blev jag klar med mina studier i Kinesisk Traditionell Akupunktur vid Akupunkturakademin i Stockholm. Direkt efter åkte jag till Kina och provinsen Jiangxi och gjorde delar av min praktik vid ett universitetssjukhus specialiserat på Traditionell Kinesisk Medicin (Jiangxi University of TCM).

Hösten 2011 utbildade jag mig till Auraförmedlare™ i Stockholm för Isilia Holmøy och Berit Reaver och ger numera även AuraTransformationer™ på kliniken eller där det passar. Läs mer på www.auratransformation.se

  Paddelbild

Hem